Autor: Pink

Novi Sad
06.07.2020.
22:33
Muškarac A. R. (45) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Sad - Zrenjanin kod Žablja.
  • Helga

    19.04.2021 18:23
    Ozaloscena deca
    Kao da juce bese sve ovo a danas vec razmisljamo o davanju godine i podizanje spomenika. Pokojnog Andjelka i naravno moja deca jos su u soku, svakim danom sve nam je teze. Decija bol i mene boli, nemoguce je vreme vratiti i povratiti izgubljeno.
  • Milorad

    07.07.2020 14:56
    @Jelena

    Ne da sam juče u šoku, nego sam i danas ceo dan u šoku...
    Ne mogu da zaboravim kompletnu scenu i dođem sebi.... Žao mi je čoveka jako....
    Ali moram vam reći, da sam ja juče imao neku neviđenu sudbinsku sreću.
    Jer manje od minuta, pre nego što je sada pokojni čovek naišao, ja sam bio sa te strane puta.... stao sa biciklom na travu pored. Samo da sam malo kasnije došao, sad bih i ja bio pokojni, jer je on autom potpuno zarubio po ivičnjaku i travnjaku pored puta, na kome sam stajao pre nepun minut...
    To ga je i bacilo na suprotnu stranu i sve ostalo zanošenje posle po putu. Takođe je pravo čudo kako je izbegao da ne pokupi i lubeničara koji je stajao tu odmah pored puta, pored traktorske prikolice. Neka mu je večni mir i pokoj, jer je uspeo da nekako izvuče auto iz tih akrobacija i nikog nije povukao sa sobom.
  • Angela

    07.07.2020 14:15
    ☹️☹️☹️
    Strasno. Upravo tog coveka sam juce upoznala radio je sa mojim suprugom i ujutru cujemo poginuo. U soku smo oboje cak i ostali njegovi drugovi sa kime je radio. Upoznala sam ga saljivog punog duha. Suprug se cuo sa njim oko 18 casova i zezao ga nemoj da se ne pojavis na poslu. Jutros ga zvao dva puta da bi od drugog saznao sta se desilo. Sta god da je uzrok strasno mi je zao i neka pociva u miru. Spremao je sinu proslavu za 18 rodj ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️
  • Jelena

    07.07.2020 13:04
    @Milorad

    Scenu sam zamislila tacno onako kako si je opisao. I mogu reci jezivo. :/
    Verujem da si bio pod utiskom ceo dan.
  • sdragan

    07.07.2020 10:54
    Rešenje...
    Vidim da mnogi kao uzrok nesreće pominju kucanje sms-ova na mobilnom.
    Ako evolucija zaista postoji...i u toku je, ljudima će nesumnjivo u nekom narednom periodu izrasti jos minimum jedan par ruku...Jer sa ovih "deset prsta" se ne može sve postići!
  • Milorad

    07.07.2020 10:30
    Ja sam bio prisutan i video ovaj udes. Bavim se biciklizmom i sticajem okolnosti bio sam tu pored. Čovek je sa autom u velikoj brzini leteo po putu levo desno i na kraju izgubio kontrolu, sleteo sa puta i tumbao se nekoliko puta. Ja sam pozvao policiju odmah, koja je stigla bukvalno za minut, a hitna pomoć je stigla za minut i po.
    Došao sam do auta za dvadesetak sekundi koji je ostao prevrnut na suvozačev bok. Čovek je bio mrtav na licu mesta. Nije bio vezan i on je tumbajući se ispao do pola kroz suvozačev prozor, tako da ga je sopstveni auto usmrtio. Proverio sam mu puls, eto da nekim čudom možda nije još živ, ali je to zaista bilo nemoguće preživeti....Strašno
    Čovek je ili bio pod dejstvom alkohola, ili je bio bolestan....treće nema....
    Ali ono što je sigurno i što APELUJEM svima, je da je čovek poginuo jer, na žalost, nije bio vezan.
    Da je bio vezan mislim da bi preživeo ovaj udes....
  • Ha,ha,ha

    07.07.2020 07:43
    Ha,ha,ha
    """Ne znam gde je ta policija i šta radi ali eto mogli bi malo da se aktiviraju na tom polju."""
    Pa oni najviše pričaju dok voze.Pogledaj malo kako se ponašaju u saobraćaju.
  • Jovan

    07.07.2020 07:22
    @Mali Gan
    Policije nema, a i kad je ima, ne rade ništa. Gledam saobraćajne patrole kako prolaze pored očiglednih prekršaja, prelazak pešaka na crveno, parkirani automobili po trotoarima, u saobraćajnim trakama. Čak ih više nema da se pojavljuju na standardnim mestima gde si ih nekoliko puta mesečno mogao videti da stoje i kontrolišu saobraćaj. Radara skoro i da nema. Pojave se, eventualno, ako treba malo napuniti budžet. Ranije sam imao osećaj da je svakih nekoliko vikenada bio negde u gradu levak, provera nivoa alkohola, sada ni to nisam video ko zna koliko. Ljudi su se osilili, obilaze na punu, ne poštuju odstojanje, prekoračenje brzine je kao dobar dan, obilaženje kolone, uletanje u makazice, sve je to postalo normalno. Kroz Petrovaradin tutnje brzinama od 70, 80, 90 kilometara na sat. Nikom ništa. O korišćenju telefona tokom vožnje da ne pričam. To ama apsolutno niko više ne kontroliše. Divlji zapad.
  • Vojvosadjan

    07.07.2020 07:16
    @Mali Gan
    Tu su, telefoniraju i oni sa sve vezanim pojasevima preko kojih sede, valjda čuvaju sedišta ipak je državna imovina u pitanju.
  • Mali Gan

    07.07.2020 00:38
    Ne znam šta je izazvalo ovu nesreću i da čovek izgubi život. U svakom slučaju saučešće njegovoj porodici. Ono što svakako vidim da je trend jeste da se na telefon kucka i priča više nego ikad za volanom. Ne znam gde je ta policija i šta radi ali eto mogli bi malo da se aktiviraju na tom polju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna